سیر ترشی دستور العمل ایده آل برای یک "سیر ترشی" عالی.
سیر ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشی ها در ایران است و بسیار خوش طعم و سیر کننده است. این ترشی را می توانید با غذا سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید. سیر ارزش غذایی بالایی دارد. برای اطلاع از قیمت سیر ترشی به سایت seyfikar.com مراجعه نمایید.
محتویات گرم چسبنده
مواد لازم به مقدار لازم
سیر 1 کیلوگرم
در صورت لزوم، سرکه سیب یا سرکه انگور
نمک 1 قاشق چایخوری
طرز پخت سیر ترشی
گام اول:
ریشه سیر را با چاقو برش دهید. سپس به جز لایه آخر پوست بگیرید. سیر را بشویید و بگذارید در آفتاب خشک شود.
مرحله دوم:
سیر را در ظرف ترشی خود بریزید.
سطح سوم:
نمک سیر را اضافه کنید.
مرحله چهارم:
به آرامی سرکه را روی سیر بریزید و ظرف را تا بالا پر کنید.
یا مرحله پنجم:
درب ظرف را محکم ببندید تا هوا خارج نشود.
نکاتی برای تهیه سیر ترشی
سبز شدن سیر در سرکه مشکلی ندارد و با گذشت زمان بهتر می شود.
در سیر ترشی می توانید از سرکه سیب طبیعی یا هر سرکه دیگری به جز سرکه سفید و سرکه بالزامیک استفاده کنید، زیرا بالزامیک از نظر اقتصادی گران است و به سیر ترشی طعمی شیرین و نامطلوب می دهد.
افزودن چند شاخه و ترخون می تواند طعم خوبی به ترشی های شما بدهد.
هر چه سیر ترشی بیشتر نگهداری شود بهتر است.
در سیر ترشی نیز می توانید از سبزیجات معطر استفاده کنید.
می توانید برگ بو یا شاخه آویشن را به سیر ترشی اضافه کنید.
سیر ترشی را اگر در آفتاب قرار دهید کهنه می شود و سیرتان نرم و شیرین می شود.
اگر سیر ترشی در جای تاریک و خنک نگهداری شود سفت و تند می شود.
برخی افراد به سیر ترشی آب خرما یا رب انار اضافه می کنند.
می توانید از سرکه نیز استفاده کنید.
نت های اضافی سیر ترشی
و زمان پخت و انتظار حدود 15 دقیقه است.
به مقدار مواد و دستور پخت مناسب برای 4 نفر توجه کنید.
[ بازدید : 1671 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]